In Memoriam

24 december 2019 - Cliff
Op een prachtige leeftijd van 16 jaar en 4 maanden hebben we afscheid genomen van Kafon's Dutch Dapples Cliff. Cliff is altijd een lieve grappenmaker geweest, en hield altijd van de kleine pups en de katten. We hebben enorm genoten van deze lieve zorgzame hond.
Zijn foto's blijven beschikbaar.

24 december 2018 - Limo
Na een prachtig lang leven hebben we afscheid van onze lieve Limo moeten nemen
. Zonder ooit nakomelingen te hebben gemaakt heeft Limo als ons allereerste teckeltje wel het meest betekend voor de kennel. Hij was altijd één met zijn aap-speeltje, en deed altijd de vrolijkste spelletjes. Limo is bijna 16 jaar oud geworden. Zijn foto's willen we nog graag delen.

24 mei 2017 - K-tje
Met veel verdriet hebben wij afscheid genomen van Mocha Latte of Sunday Morn, onze lieve K-tje. K-tje was ons aller eerste teefje. Wat hebben we van dit schatje kunnen genieten! Deze lieverd heeft zoveel liefs in huis gedaan, en zoveel intens lieve pups op de wereld gebracht. K-tje is bijna 14 jaar oud geworden. De lieve en mooie momenten van haar zijn hier nog te bewonderen. Diane Murphy, enorm bedankt dat we van deze schat hebben mogen genieten.

4 mei 2016 - O-die
Heel plotseling hebben we afscheid moeten nemen van Formula Uspeha Masjestywinner, bij ons bekend als O-die. Deze lieve, vriendelijke hond heeft ons als gezin en kennel zoveel goeds gebracht tijdens zijn leven dat we dat willen blijven delen. We zijn Alexei en Irina Hapaeva, O-die's fokkers, enorm dankbaar om van hun jongen te mogen genieten!


12 mei 2014 - Casper
Na een kort maar heel heftig ziek zijn (pancreatitis) hebben we Casper voor een verdere lijdensweg moeten besparen. Casper is een heel dierbaar mannetje voor ons geweest en zal dat altijd blijven. Daarom willen wij u toch de mogelijkheid geven hem te bekijken en alsnog een beetje mee te genieten van deze lieve jongen.

9 december 2010 - Ukkie
Helaas hebben we Ukkie Ukkepuk na een moeilijke tijd maar zeker ook een moeilijke beslissing moeten laten inslapen.
Om Ukkie dicht bij ons te houden kunt u Ukkie's pagina hier bekijken.