Cleopatra

Cleopatra v.d. Gorsselse Heide, zoals haar officiele naam is, is geboren op 14 september 2008 bij René en Rob van de kennel van de Gorsselse Heide in Almen .
Cleopatra's papa is Jan-Job van de Gorsselse Heide en haar mama is Rascal´s Home Poco Toos.
Dit is ons eerste black & tan kaninchen teefje. Als we haar roepen dan noemen we haar Cleo. Ze komt uit een nestje van 3 pupjes, ze heeft 1 boertje en 1 zusje en allemaal super super klein.
Ook Cleo is geheel onverwachts bij onze kneuterbende komen wonen. Het is altijd wel een hartenwens van mij geweest om er ooit een heel klein maar goed gebouwd kaninchen teckeltje bij onze bende te kunnen toevoegen.

Cleo is echt een super klein meiske. Toen ze net 9 weken oud was woog ze 930 gram.
Tuurlijk hadden wij bij Renee en Rob gezien hoe klein Cleo was maar eenmaal thuis gekomen was het nog beter te zien naast de pupjes van Diddle die toen net 4 weken oud waren.
Cleo is echt een dapper grietje wat overal vrolijk en spontaan op af gaat en die je dus ook waanzinnig in de gaten moest houden omdat de andere honden natuurlijk ook eventjes moesten leren extra zachtjes met haar te doen maar dit hadden ze al wel snel door natuurlijk.
Of het nu teckel, shar-pei, poes of voet heet, alles en iedereen is leuk om mee te spelen.
Dit kleine dametje vindt het ook geweldig om mee te gaan aan het riempje de straat op en loopt dan ook heel parmantig met me mee.
Een echt teckel meisje want ze kan ookal erg goed voor zichzelf opkomen en laten weten wat ze wilt. Kortom een vrolijk, dapper en ondernemend karaktertje waar we heel wat mee gaan belevend hebben.

Als u ondertussen ook een beetje nieuwsgierig geworden bent naar deze kleine telg dan kunt u hier klikken, wilt u ook haar afstamming zien dan kunt u hier haar stamboom bekijken. Bent u ook nieuwsgierig wat Cleo op de show aan resultaten haalt dan kunt u hier kijken.


Terug naar Dutch Dapples