Junilaita

Junilaita is geboren op 8 juli 2005 in Moskou, Rusland.
Haar officiƫle naam is Golden Dakshaund Junilaita maar we noemen haar Bibi.
Haar vader is Golden Dakshaund Tamerlan, Int. Champion, Rus.ch., Mol.ch., Blr.ch., RKFch., Rom. Tch., CW., WereldWinner 2002, FT Fox, en haar moeder is Golden Dakshaund Westfalia.
Zij komt uit een nestje van 5 puppen, 2 broertjes en 2 zusje. Bibi is een choc tan dwerg korthaar teckel meisje. Op 1 november 2005 is Bibi naar Amsterdam gekomen.

Bibi heeft een vrolijk, opgeruimd en spontaan karaktertje. Een echt knuffeltje is ze. Ze vindt het leuk om van iedereen aandacht te krijgen maakt haar niet zoveel uit wie het is, hond, kat of mens iedereen is lief dus krijgt ook iedereen een knuffeltje van haar maar hoe dan ook ze probeert altijd haar eigen zinnetje door te drijven!

Ben je benieuwd hoe Bibi eruit ziet klik dan hier voor foto's en voor haar stamboom hier. Als u ook wilt weten wat Bibi op de shows aan resultaten heeft behaald klik dan hier.

Bent u nieuwsgierig naar de terugblik van de pupjes van februari 2007 van Junilaita x Kai dan kunt u hier kijken en voor de puppies van april 2008 van Junilaita x Jan-Julius van de Gorsselse Heide kijk dan hier!!!!

Terug naar Dutch Dapples